Natrag
20.2.2019 13:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobroslavić o regijama u Bruxellesu

3.5.2012 @ 16:38 Dulist Aktualno

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić sudjelovao je na konferenciji „Hrvatske regije – europske regije; Prilike, izazovi, projekti,… Sinergija“  koja se održala u Odboru regija u Bruxellesu.

Konferencija je organizirana u tri panela  U prvom su prezentirani su projekti u provedbi, financirani iz IPA fondova, u drugom je naglasak stavljen na prezentaciju strateških i strukturnih projekata, dok se treći panel konferencije odnosio na prezentacije, upute i savjete mjerodavnih predstavnika različitih Općih uprava Europske komisije s ciljem što učinkovitije pripreme i apliciranja regionalnih projekata.
 
U okviru konferencije, predstavnica regionalne razvojne agencije DUNEA Helena Kangjera prezentirala je dva projekta; „Priroda za budućnost“ koji se financira kroz IPA prekogranični program Hrvatska – Crna Gora te  „MARIBIC“ koji je u razradi i pripremi za financiranje iz strukturnih fondova EU. Na konferenciji su se kroz projekte predstavili i Varaždinska, Osječko – baranjska, Karlovačka, Istarska, Primorsko – goranska i Ličko -senjska županija.
 
Konferencija je održana u organizaciji Hrvatske poslovne mreže te uz potporu Ureda Dubrovačko – neretvanske županije u Bruxellesu.
 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana