Natrag
27.4.2018 10:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobroslavić: Ne dolazi u obzir micanje PU DN, a odluka o mojoj kandidaturi nije formalna

12.11.2016 @ 16:31 Dulist Politika / Županija

Podijelite:

Andrej Plenković se nakon obilježavanja 27. godina od osnivanja HDZ-a u Dubrovniku osim s gradonačelnikom Vlahušićem službeno susreo i s županom dubrovačko-neretvanskim Nikolom Dobroslavićem.

– Razgovarali smo o izgradnji Pelješkog mosta, autocesti od Metkovića do Osojnika, kao i Centru za gospodarenje otpadom koji je vrlo bitan za našu županiju, kao i projektima koji su u tijeku poput izgradnje Studentskog doma i dogradnje Zračne luke. Bilo je riječi i o projektu Terminala u Gružu, a mi smatramo kako je riječ o dobrom projektu za koji nije dobro provedena procedura. Smatramo kako se stvari moraju vratiti na početak –  rekao je Dobroslavić te istaknuo kako je poseban naglasak bio na povratu središta uprava brojnih institucija na jug Hrvatske.
– Po nama ne dolazi u obzir izmještanje sjedišta kao što je primjerice Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. To je prikrivena namjera da se razvlašćuje županije kako bi se formiralo pet zamišljenih centara koji bi bili središta pet regija u Hrvatskoj – rekao je Dobroslavić.

Upitan o Plenkovićevoj najavi njegove kandidature za župana na sljedećim lokalnim izborima, Dobroslavić je odgovorio kako Županijski odbor tek mora donijeti takvu formalnu odluku.
– Odluka još nije donesena. Riječ je o neformalnim razgovorima bilo, vjerojatno je zato predsjednik stranke zaključio da će biti takva situacija – rekao je Dobroslavić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana