Natrag
18.2.2019 18:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobroslavić: Kristićeva smjena ne dolazi u obzir

1.8.2013 @ 10:11 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Maro Kristić, gradski vijećnik iz redova Laburista neće biti smijenjen s mjesta pročelnika Upravnog odjela za turizam i more Dubrovačko-neretvanske županije

, usprskos brojnim špekulacijama pojedinih dubrovačkih medija.
Podsjetimo, dio dubrovačkih medija ovo su predstavili kao gotovu stvar zbog Kristićevog istupa na sjednici Gradskog vijeća kada je sve vijećnike koji glasaju za UPU Bosanka prozvao domaćim izdajnicima.
Župan Nikola Dobroslavić njegove izjave okarakterizirao je kao neprimjerenim, ali ističe o njegovoj smjeni se nije niti razmišljalo.

-Maro je zaposlenik Županije, a njegov politički nastup nije vezan uz njegov posao. Smatram da nije bio primjeren, ali živimo u demokraciji i svatko može reći ono što misli – rekao je Nikola Dobroslavić te potvrdio kako Kristićeva smjena zbog njegovog angažmana u Gradskom vijeću ne dolazi u obzir.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana