Politika

Dobroslavić i Bačić u posjetu Kuli Norinskoj i Pojezerju

Dobroslavić i Bačić u posjetu Kuli Norinskoj i Pojezerju

Župan Nikola Dobroslavić i nositelj liste Velike koalicije HDZ-HSU-HSP AS-HSLS Branko Bačić sudjelovali su na predizbornim skupovima u Kuli Norinskoj i Pojezerju.

Naglasili su na skupovima kako su u proteklom mandatu koalicija i župan ostvarili obećano. Županija je napravila zaokret i ušla je među pet najrazvijenijih županija u Hrvatskoj. Ustvrdili su kako je odrađena velika većina obećanoga u prošlom mandatu – od donošenja prostornog plana, strategije razvoja turizma, kataloga turističkih, poduzetničkih i zona nautičkog turizma do reorganizacije regionalne razvojne agencije DUNEA koja je uspjela privući preko 70 milijuna kuna vrijedne projekte iz fondova Europske unije te pripremiti 450 milijuna kuna vrijedne projekte za strukturne i kohezijske fondove. U obnovu i gradnju 135 kilometara županijskih cesta uloženo je oko 155 milijuna kuna, a veliki je iskorak napravljen i u Općoj bolnici Dubrovnik.

Također, na skupu u Kuli Norinskoj istaknuto je kako se očekuje aktiviranje poduzetničke zone Nova sela.

Dobroslavić i Bačić istaknuli su kako očekuju pobjedu Velike koalicije i župana jer su se pokazali dosljednima i onima koji poštuju dana obećanja te jer su 'jednostavno bolji'. No, dodali su kako je važno pobijediti u svim jedinicama lokalne samouprave, pa tako i u onima u kojima HDZ nema vlast – Metkoviću, Korčuli, Dubrovniku te na Mljetu.

Pročitajte još

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist

ZA TRI GLASA Ava Karabatić ostvarila bolji rezultat od ministrice Obuljen Koržinek

Dulist

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

Dulist