Natrag
20.3.2019 05:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobri stari partijanerski duh

1.12.2011 @ 10:42 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

Četiri dubrovačka DJ-a Gunch , Gata , Kayo i Pully pozivaju Vas ovog petka u veliku lađu Lazareta na zabavu kojom žele napraviti čudo i oživjeti onaj stari dobri partijanerski duh, a mi dvojici najbržih čitatelja poklanjamo po 2 ulaznice.

Pridružite im se u tome, zabava počinje u 22 sata, a DJ-evi obećavaju svirati od Tech-Housea, preko Funky -Techna pa sve do Trancea uz vrhunski sound i light. Uz sve to, Happy Hour s posebnim cijenama trajat će od 22 sata do ponoći, dok je cijena ulaznice simboličnih 30 kn.
– Već zadnji par godina elektronska scena u Dubrovniku je pala daleko ispod nivoa i razine gdje nekad bila. Iskreno žalimo za onim danima, kao djeca Lazareta, a sada ljudi, odrasle osobe. Neka vremena su iza nas, ali mi smo tu da stvaramo nova bolja, kao i bolje sutra. Zato molim sve DJ-eve grada Dubrovnika, kao i poštovanu i cijenjenu publiku da prisustvuju Eventu – poručuju 4 pilota, uz poruku „Vidimo se na pisti!“
 

Kako do ulaznica
Ukoliko želite osvojiti ulaznice, sve što trebate učiniti je poslati e-mail s Vašim podacima (ime i prezime, br. mobitela) na info@dulist.hr s naznakom „HOĆU NA PARTY U LAZARETE“ i dvoje najbržih pošiljatelja ćemo nagraditi s po 2 ulaznice koje će ih čekati na ulazu u Lazarete.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana