Hrvatska

DOBRI POSLOVNI REZULTATI Valamar Riviera novčano nagrađuje zaposlenike

DOBRI POSLOVNI REZULTATI Valamar Riviera novčano nagrađuje zaposlenike

Valamar Riviera ovaj je mjesec odlučila novčano nagraditi svoje zaposlenike za ostvarene dobre rezultate poslovanja i dobar početak sezone te će im se s isplatom plaće za srpanj isplatiti dodatnih i neoporezivih 300 kuna neto.

Nagradu će dobiti svi zaposlenici koji su na dan 31. srpnja 2018. radili najmanje pola mjeseca srpnja, odnosno bili u radnom odnosu najmanje 15 kalendarskih dana u srpnju, uključujući učenike i studente. Ove sezone Valamar Riviera zapošljava 6.600 djelatnika.

Kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar kontinuirano stimulira i nagrađuje svoje zaposlenike tijekom cijele godine zahvaljujući razvijenom sustavu od 18 različitih programa nagrađivanja koji se podjednako odnose na stalne i sezonske radnike te zaposlenicima omogućuju kvalitetna dodatna primanja.

Valamar Riviera kontinuirano provodi strategiju upravljanja ljudskim potencijalima koja uključuje isplatu iznadprosječnih plaća i ostalih materijalnih prava u odnosu na prosjek turističkog sektora, ali i Republike Hrvatske. Valamar je jedina turistička kompanija koja se našla u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj te je na ovoj ljestvici zauzela visoko 12. mjesto.

Biti prepoznat kao najpoželjniji poslodavac u industriji, razvijati konkurentnu politiku plaća i uvjete rada iznad hrvatskog prosjeka, osigurati daljnje jačanje domicilnog zapošljavanja i integriranosti Valamara u destinacije te kontinuirano unaprjeđivati grupne i individualne programe razvoja karijera zaposlenika temeljni su ciljevi strategije ljudskih potencijala Valamar Riviere.

Pročitajte još

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist

EUROPSKI SUD ODLUČIO Zaštita od klimatskih promjena – ljudsko pravo

Dulist

Zagrebačke plaće za 170 eura veće nego u ostatku Hrvatske

Dulist