Natrag
24.4.2019 04:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOBRE VIJESTI Majka i dijete danas su stabilno!

5.8.2014 @ 11:00 Ana Prohaska Crna kronika

Podijelite:

Majka Merita i njen osmogodišnji sin Clive Isufi koji su prošlog četvrtka teško ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Slanome, danas su stabilno.
– Majka je još uvijek u komi, ali je njeno stanje stabilno. Imala je oštećenje jetre i unutrašnje krvarenje, operirana je i nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja u OB Dubrovnik – potvrdio nam je u utorak sanacijski upravitelj bolnice dr. Jerko Ferri Certić.
Osmogodišnji Clive koji je još u četvrtak helikopterom prevezen za KBC Split također je stabilno.
-Dječak je stabilno, nije životno ugrožen, i nalazi se na odjelu dječje kirurgije. Također se ne planira kirurški zahvat – rekao nam je dr. Jakov Meštrović s KBC-a Split.
Podsjetimo, u ovoj teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradali 37-godišnji vozač i dvoje djece, a teško su ozlijeđeni 34-godišnja putnica i treće dijete. Radi se o državljanima Velike Britanije koji su se nalazili u osobnom vozilu, dok 46-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao teretnim vozilom nije ozlijeđen.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana