Koronavirus u Hrvatskoj

Dobra vijest za one kojima je dosadilo kuhati doma

Ako vam je dodijalo kuhati i baš ste se zaželjeli pojesti nešto iz restorana, stižu dobre vijesti. Iako je zbog suzbijanja širenja epidemije koronavirusa, rad trgovina ograničen od 8 do 17 sati, to se ne odnosi na rad onih ugostitelja koji rade dostavu hrane iz svojih objekata. A ima ih barem dvadesetak u gradu, koji su se na taj način, nakon što je stigla odluka o zatvaranju svih ugostiteljski objekata, organizirali s dostavom kako bi nastavili s radom.

Naime, nakon što su se pojavile informacije kako se i na njih odnosi ograničenje rada do 17 sati, tumačenje smo potražili u Stožeru civilne zaštite. Nakon konzultacija s Nacionalnim stožerom, stigla je potvrda kako ugostitelji hranu mogu dostavljati i iza 17 sati, naravno uz poštivanje svih propisanih mjera i smjernica kako Nacionalnog stožera tako i Zavoda za javno zdravstvo, odnosno propisanih dezinfekcijskih i sanitarnih mjera.

Imamo i poruku za sve one ugostiteljske objekte koji su se organizirali s dostavom – javite nam se na naš mail info@dulist.hr, s radnim vremenom, a mi ćemo u jednoj od sljedećih vijesti objaviti cjeloviti popis kako bi naši sugrađani imali sve informacije na jednom mjestu.

Pročitajte još

‘KAO POŽAR’ Alemka Markotić o proboju koronavisusa u staračke domove

Dulist

IZRADA VIZIRA Pandemija dokazala da smo najsolidarniji kad je najteže

Dulist.hr

Nacionalni stožer donio odluku, otvaraju se tržnice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija