Koronavirus u Hrvatskoj

Dobra vijest za one kojima je dosadilo kuhati doma

Ako vam je dodijalo kuhati i baš ste se zaželjeli pojesti nešto iz restorana, stižu dobre vijesti. Iako je zbog suzbijanja širenja epidemije koronavirusa, rad trgovina ograničen od 8 do 17 sati, to se ne odnosi na rad onih ugostitelja koji rade dostavu hrane iz svojih objekata. A ima ih barem dvadesetak u gradu, koji su se na taj način, nakon što je stigla odluka o zatvaranju svih ugostiteljski objekata, organizirali s dostavom kako bi nastavili s radom.

Naime, nakon što su se pojavile informacije kako se i na njih odnosi ograničenje rada do 17 sati, tumačenje smo potražili u Stožeru civilne zaštite. Nakon konzultacija s Nacionalnim stožerom, stigla je potvrda kako ugostitelji hranu mogu dostavljati i iza 17 sati, naravno uz poštivanje svih propisanih mjera i smjernica kako Nacionalnog stožera tako i Zavoda za javno zdravstvo, odnosno propisanih dezinfekcijskih i sanitarnih mjera.

Imamo i poruku za sve one ugostiteljske objekte koji su se organizirali s dostavom – javite nam se na naš mail info@dulist.hr, s radnim vremenom, a mi ćemo u jednoj od sljedećih vijesti objaviti cjeloviti popis kako bi naši sugrađani imali sve informacije na jednom mjestu.

Pročitajte još

Izolacija zaraženim osobama s blagim simptomima skraćuje se na 10 dana

Dulist

U Hrvatskoj 70 novooboljelih od koronavirusa, na respiratoru 24 pacijenta

Dulist

U županiji nema novih slučajeva COVID-19, ozdravilo 13 pacijenata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija