DuList IN

DOBITNIK GRAMMYJA DJ Kungs večeras će zabavljati dubrovačku publiku

DOBITNIK GRAMMYJA DJ Kungs večeras će zabavljati dubrovačku publiku

Dva dana Revelin Festivala su iza nas, a već sada se daje naslutiti kako će ovo biti najposjećeniji Revelin Festival ikada. Nakon svjetski poznatog DJ dua Ofenbach koji su više nego uspješno otvorili Festival i visoko dignuli ljestvicu očekivanja, slijedio je drugi dan uz Miami Rocketse i Vanillaze koji su pripremili pravi spektakl. Večeras ne propustite veliko finale uz najzvučnije ime Revelin Festivala, DJ KUNGSA.

Mega popularni Kungs od samih početaka je svojim talentom plijenio pažnju na svjetskoj klupskoj sceni. Tako je vrlo brzo postao miljenik jednog od najvećih svjetskih DJ imena ikada, Davida Guette. Dobitniku glazbene nagrade, Grammy za najbolji dance-elektronički album godine, Kungsu je ukazano povjerenje da kao završni izvođač na svoj jedinstveni način zatvori Revelin Festival.

Ovogodišnje izdanje Revelin Festivala ima dosada najveću posjećenost. Razloga je mnogo, a neki od njih su zasigurno impresivan popis izvođača. Vijest o dolasku planetarno popularnog Kungsa u Dubrovnik je izazvala veliki interes javnosti, čime je i potražnja za ulaznicama izuzetno visoka. U prodaju je pušten posljednji set ulaznica koje su dostupne u uredu Revelina danas do 16:00 sati, zatim u Casablanca baru i lokalu Before u staroj gradskoj jezgri večeras od 20 sati, ali i online na službenoj web stranici kluba Revelin. Sve ostale informacije kao i rezervacije stolova dostupne su na kontakt 098 533 531

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist