Natrag
17.2.2019 23:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

DOBITAŠI U 2014. Najviše zarađuju JLH, žičara, Pemo…

9.8.2015 @ 21:41 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Od 3417 trgovačkih društava na području Dubrovačko-neretvanske županije, koji su predali svoje završne račune, njih deset ostvaruje čak 48 posto ukupne dobiti gospodarstva u županiji.

Rekla je to predsjednica Županijske komore Dubrovnik Terezina Orlić na dodjeli plaketa Zlatna kuna. Tragom toga zatražili smo od Županijske komore Dubrovnik popis tih deset tvrtki koje čine skoro 50 posto ukupne dobiti na jugu Hrvatske, a njihove financije pogledali smo na portalu www.boniteti.hr. Svakako treba spomenuti kako je većina ovih društava u privatnom ili mješovitom vlasništvu, s preko 50 posto privatnog kapitala.

O kojim je tvrtkama riječ, te koliku su dobit pojedinačno ostvarili u prošloj godini potražite u tiskanom izdanju DuLista. 

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana