Sport

DOBAR PROVOD NA ŠIPANU Završeno peto kolo Dubrovnik RUN lige!

DOBAR PROVOD NA ŠIPANU Završeno peto kolo Dubrovnik RUN lige!

Subota na Šipanu bila je pravi trkački jesenski dan uz jako povojne vremenske uvjete, čak i toplije nego očekivano, kaže nam ekipa iz Dubrovnik RUNa.

Uspješno je završeno 5. kolo Dubrovnik RUN lige, a trčalo se na Šipanu s glavnog Trga Suđurđa do Kneževog Dvora Luke Šipanske i natrag na Trg Suđurđa, kroz šipansko polje glavnom šipanskom cestom, ukupno oko 8 kilometara valovite ceste – jedan krug.

Odlična organizacija dolaska natjecatelja, okrepe i mjerenja vremena, na kraju utrke Hotel Božica počastio je domačim sokovima, domaćim priklama, šipanskim narančinima i otočnim kolačima, te osigurao prigodne nagrade za najboljeg trkača i za najbolju trkačicu.

Pobjednik je ukupno Enis Hrustić s vremenom 29:21, a prva žena ove utrke s vremenom 38:31 je Nela Madeško.

Rezultati najboljih su:

NELA MADEŠKO 38:31
HELENA RADIĆ 42:28
KARMEN PULIĆ 45:12

ENIS HRUSTIĆ 29:21
MARIO KUŠAR 31:40
IVO DADIĆ 32:06

Prijavljenih je bilo 38 osoba za ovu utrku, a ipak na kraju ih se natjecalo 21. Malo lošije vrijeme jutros možda je ipak većinu prevarilo da ne pođu na ovaj zaista prekrasan trkački izlet.

Dubrovnik RUN ekipa i dalje će nastaviti promovirati rekreativno trčanje i organizirati trkačke poslastice diljem dubrovačke rivijere cijele godine!

Svi rezulati utrke Šipan 8k mogu se pogledati na ovom linku.

Sljedeća utrka, finale lige odnosno 6.kolo, se planira 19. studenog. Kao i prošle godine ova će biti dva kruga oko Babin Kuka, ukupno 7k. Iza utrke Dubrovnik RUN planira svoju godišnju proslavu, Dubrovnik RUN Party 2016!

Fotografije: Dubrovnik RUN

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist