Natrag
21.2.2019 07:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dobar jazz, vrhunski ambijent, domaća vina…

17.6.2013 @ 15:20 Mia Njavro dulist IN

Podijelite:

Od srijede, 19. lipnja, u jedinstvenom ambijentu Parka Orsula svakog tjedna se srijedom odvija program pod nazivom “Sunset Wine&Jazz” koji će uz fascinantan zalazak sunca ponuditi ugodnu jazz glazbu banda 'Garden Street Quartet' uz dodatni program.

Na programu se nalazi kušanje hrvatskih vina s posebnim naglaskom na vina dubrovačke regije i sorte Plavac mali, Pošip, Malvasija i drugih. Na kraju programa – kad se smrači,  na poseban način ispričat će se legenda o Parku Orsuli, mističnom mjestu zanimljive povijesti.

Program je namijenjen dubrovačkim gostima  i novi je sadržaj kojeg će zasigurno turisti prepoznati kao svoj izbor za ljetne večeri. Fascinantna ljepota Parka Orsula i jedinstveni ugođaj s prekrasnim pogledom na Dubrovnik i zalazak sunca, sve začinjeno ugodnom jazz glazbom i lokalnim vinima predstavljaju novinu u večernjim programima u gradu Dubrovniku.

Iz udruge Ambient Croatia poručuju da će putem ovih programa nastaviti promovirati jednu od najljepših dubrovačkih lokacija koja je ove godine dodatno oplemenjena uređenjem staze od sv. Jakova i stranim turistima, koji će, vjerujemo, prepoznati atraktivnost ovoga programa i entuzijazam organizatora.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana