DuList IN

Dobar jazz, vrhunski ambijent, domaća vina…

Dobar jazz, vrhunski ambijent, domaća vina...

Od srijede, 19. lipnja, u jedinstvenom ambijentu Parka Orsula svakog tjedna se srijedom odvija program pod nazivom “Sunset Wine&Jazz” koji će uz fascinantan zalazak sunca ponuditi ugodnu jazz glazbu banda 'Garden Street Quartet' uz dodatni program.

Na programu se nalazi kušanje hrvatskih vina s posebnim naglaskom na vina dubrovačke regije i sorte Plavac mali, Pošip, Malvasija i drugih. Na kraju programa – kad se smrači,  na poseban način ispričat će se legenda o Parku Orsuli, mističnom mjestu zanimljive povijesti.

Program je namijenjen dubrovačkim gostima  i novi je sadržaj kojeg će zasigurno turisti prepoznati kao svoj izbor za ljetne večeri. Fascinantna ljepota Parka Orsula i jedinstveni ugođaj s prekrasnim pogledom na Dubrovnik i zalazak sunca, sve začinjeno ugodnom jazz glazbom i lokalnim vinima predstavljaju novinu u večernjim programima u gradu Dubrovniku.

Iz udruge Ambient Croatia poručuju da će putem ovih programa nastaviti promovirati jednu od najljepših dubrovačkih lokacija koja je ove godine dodatno oplemenjena uređenjem staze od sv. Jakova i stranim turistima, koji će, vjerujemo, prepoznati atraktivnost ovoga programa i entuzijazam organizatora.
 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist