DuList IN

Dobar jazz, vrhunski ambijent, domaća vina…

Od srijede, 19. lipnja, u jedinstvenom ambijentu Parka Orsula svakog tjedna se srijedom odvija program pod nazivom “Sunset Wine&Jazz” koji će uz fascinantan zalazak sunca ponuditi ugodnu jazz glazbu banda 'Garden Street Quartet' uz dodatni program.

Na programu se nalazi kušanje hrvatskih vina s posebnim naglaskom na vina dubrovačke regije i sorte Plavac mali, Pošip, Malvasija i drugih. Na kraju programa – kad se smrači,  na poseban način ispričat će se legenda o Parku Orsuli, mističnom mjestu zanimljive povijesti.

Program je namijenjen dubrovačkim gostima  i novi je sadržaj kojeg će zasigurno turisti prepoznati kao svoj izbor za ljetne večeri. Fascinantna ljepota Parka Orsula i jedinstveni ugođaj s prekrasnim pogledom na Dubrovnik i zalazak sunca, sve začinjeno ugodnom jazz glazbom i lokalnim vinima predstavljaju novinu u večernjim programima u gradu Dubrovniku.

Iz udruge Ambient Croatia poručuju da će putem ovih programa nastaviti promovirati jednu od najljepših dubrovačkih lokacija koja je ove godine dodatno oplemenjena uređenjem staze od sv. Jakova i stranim turistima, koji će, vjerujemo, prepoznati atraktivnost ovoga programa i entuzijazam organizatora.
 

Pročitajte još

LOVE, DANCE AND MUSIC Čarobna plesna večer na pozornici Slavice

Dulist.hr

SVE JE SPREMNO ZA MOBU 2019. Prvi dan ljeta vodi ‘doje u poje’

Dulist

Župljani će zapjevati na trećem izdanju Konovizije

Dulist