Natrag
17.11.2018 04:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

DJ-evi pozivaju na Jusker

9.2.2012 @ 10:42 Dulist dulist IN

Podijelite:

Humanitarni festival elektronske glazbe „Jusker“ održat će se u organizaciji Udruge dubrovačkih DJ-eva „Dubrovnik Sounds Better“ sljedećeg petka, 17. veljače u Culture Clubu Revelin s početkom u 22 sata.

 

Na festivalu nastupaju DJ-evi: i1 Ambivalent, Alen Bajd, Audiometric, Jeff a.k.a Moveks, Tino, Mate Fox Branchilo, Speed, Pully, Djivo, Kayo i JiXaW.

– Svi zaljubljenici i štovatelji plesne glazbe znaju što je ovaj festival donio i koliko je otvorio vrata mladim dj-ima i producentima te im pružio šansu pa i nagradio njihov rad i entuzijazam za rad u protekloj godini! JUSKER je festival osnovan u sjećanje na jednog od pionira Dj-inga, zaljubljenika u glazbu, čovjeka kojega su svi voljeli i cijenili radi iskrenosti i svih ljudskih kvaliteta koje su ga krasile. Nažalost napustio nas je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Ime našeg prijatelja nikad nećemo zaboraviti i uvijek s poštovanjem ga izgovarati gdje god bili ! U sjećanje na Dj Damira Jusića osnovan je ovaj festival kako bi se prisjetili njega i svih eventova, zabava, partija na kojima nas je uveseljavao svojom glazbom i zato se već 5 godina veselimo u spomen na njega i odajemo mu poštovanje te ćemo i ove godine to napraviti u Culture Club-u Revelin. Prijašnji festivali trajali su dva dana, no zbog same financijske situacije nismo u mogućnosti organizirati isti u trajanju od dva dana. Ove godine imamo i posebnu nagradu za jednog od sudionika „Nagradu za rad i promociju elektronske glazbe u Dubrovniku“ koju je osvojio (dođite i saznajte!!!) – poručuju organizatori Juskera.

Prihod od ulaznica namijenjen je Centru za rehabilitaciju Josipovac. Ulaznice po simboličnoj cijeni u pretprodaji su 20, a na ulazu 30 kuna. Pretprodajna mjesta: Caffe „Brazil" – DOC, Caffe bar „Paradiso", Caffe bar "Afrika", Caffe bar "Casablanca", Caffe bar "Micro", Lounge bar "Culto", Pizzeria "Tabasco", Club "23", Caffe bar "Laus" (TC Mercante) i Caffe bar "Zino".

 
 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana