Natrag
26.4.2018 09:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Djeco, šaljite radove na temu očuvanja okoliša!

24.5.2012 @ 10:46 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Udruge Zeleni Forum Rijeke dubrovačke, Eko-Omblići i Zeleno Sunce uz Svjetski dan zaštite okoliša, 5. lipnja, organiziraju likovni natječaj za svu djecu Planeta.

– Svjetski dan okoliša obilježava se u cijelom svijetu od 1972. godine, znači punih 40 godina. Stoga za ovaj značajni eko datum i veliku obljetnicu pozivamo svu djecu i mlade da nam se jave svojim likovnim uradcima na temu „Volim i čuvam svoj okoliš„ – poručuju mladi eko-aktivisti.

Likovni uradci mogu se poslati na adresu: Zeleni Forum, Od Izvora 74, 20236 Mokošica, Rijeka dubrovačka, ili ubaciti u zeleni sandučić u Eko centru. Zadnji rok slanja dječjih radova je 3. lipnja do 16 sati.

Tri najbolja likovna uradka će biti izabrana 5.lipnja, na Svjetski dan zaštite okoliša, kojeg će eko-aktivisti obilježiti u jutarnjima satima na Stradunu s Udrugom Deša Dubrovnik i Dječjim vrtićem Gruž.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana