Županija

DJEČJI VRTIĆ KONAVLE Tate, prijavite se u Klub očeva!

Iz Dječjeg vrtića Konavle pozivaju očeve djece predškolske dobi (od 0 do 7 godina) na besplatni ciklus radionica samo za očeve – Klub očeva Rastimo zajedno.

Zašto Klub očeva Rastimo zajedno?
Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju.

Što su ciljevi?
Stvoriti poticajno i podržavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima, međuostalim, steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo

Što vas očekuje?
Ciklus radionica sastoji se od 4 radionice koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama i Tata od zanata.

Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na web stranici www.rastimozajedno.hr.

Gdje i kada?
Planirani početak je 10. listopada 2018. godine u 17h ili sukladno mogućnostima većine očeva. Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle. O točnom objektu/vrtiću u kojemu će se radionice održavati očevi će se naknadno obavijestiti.

Voditeljice Kluba
Voditeljice su radionica stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić.

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.

Pročitajte još

POTPISAN SPORAZUM Studenti medicine iz Splita usavršavat će se u OB Dubrovnik

Dulist

Novoizabrano vodstvo HKD ‘Napredak’ na sastanku kod župana

Dulist

OCJENA ‘IZVRSNO’ Uklanja se službena oznaka zabrane kupanja u Donjem Čelu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija