Zanimljivosti

Dječja škola kuhanja u Hiltonu

Dječja škola kuhanja u Hiltonu

U sklopu svoje popularne škole kuhanja Hilton Imperial Dubrovnik organizira dječju školu kuhanja koja  će se održati u subotu 17. prosinca u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik, od 16.30 do 19 sati.

– Zbog ubrzanog životnog tempa često imamo jako malo vremena za kuhanje. Kako bi ga što bolje iskoristili naš glavni kuhar Christopher Gauci, profesionalac sa zavidnim internacionalnim iskustvom,   pripremio je poseban tečaj brzog i finog kuhanja. Ovog puta, škola kuhanja namjenjena je našim najmlađima.– poručuju iz Hilton ate ističu kako ovaj put neće biti riječ o zahtjevnim receptima, već o približavanju i upoznavanje djece s internacionalnim duhom Božića i svjetski poznatim kolačima.

Radi opće sigurnosti najmlađih kuhara izbjeći će se potpuna izrada po receptima, već će se više koncentrirati na dekoracije i finaliziranje kolača i slastica. Hiltonov glavni kuhar Christopher Gauci organizirat će djecu u kuhinji kako bi kroz zabavu i igru nešto naučili i pripremili ukusne slastice kao što su božićno drvce – keks od đumbira, čokoladni kolač sa slatkišima, božićne dekoracije đumbirom te lizalice od meringue.

 Standardna cijena kulinarskog  programa za polaznike je 450 kuna po osobi, no ovog puta Hilton Imperial je pripremio prigodni popust, tako da konačna cijena po polazniku iznosi 250 kuna. Cijena uključuje školu kuhanja, certifkat, te parking u garaži hotela.

Iz Hiltona pozivaju roditelje da se pridruže svojoj djeci u izradi kolača i slastica, ili da se opuste uz poznati program „Popodne u Imperialu“ po cijeni od 45 kuna, koji uključuje neograničen izbor kolača u hotelskom baru uz šalicu kave ili čaja.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist