Natrag
21.2.2019 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Đivo Market novi načelnik Mljeta

9.6.2013 @ 21:13 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Na ponovljenom drugom krugu izbora za načelnika općine Mljet na biračkom mjestu u Goveđarima HDZ-ov kandidat Đivo Market odnio je pobjedu protiv dosadašnjeg načelnika, kandidata koalicije SDP-HSS Nikole Hajdića, čime je Market postao novi načelnik ove otočke općine.

Marketu je, naime, na kraju pripalo 129 glasova, a Hajdiću 28, što znači da je i ukupnu pobjedu na izborima u općini Mljet i mandat načelnika osvojio Đivo Market. Ukupno je u drugom krugu Market dobio povjerenje 449 glasača (51,49 posto), a Hajdić 415 (47,59 posto).

Podsjetimo, prošle nedjelje nakon drugog kruga Hajdić je čestitao Marketu na pobjedi, ali nakon što je na biračkom mjestu u Goveđarima utvrđen višak glasačkih listića, izbori su na tom biračkom mjestu morali biti ponovljeni.

Inače, na Mljetu je u drugom krugu zabilježena visoka izlaznost od čak 81,27 posto (872 od 1 073 glasača).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana