Koronavirus u HrvatskojZanimljivosti

DIVNA GESTA Tvrtka iz Zaboka besplatno šije maske za lice za najugroženije skupine

DIVNA GESTA Tvrtka iz Zaboka besplatno šije maske za lice za najugroženije skupine

Lijepa priča u ovim neizvjesnim danima dolazi nam iz Zaboka. Naime, tvrtka Ethereal, koja se inače bavi proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda za bebe, odlučila je najugroženijim osobama pokloniti maske za lice. Tako ih poklanjaju kroničnim bolesnicima, mamama, djeci, trudnicama, a treba jedino platiti dostavu.
-Zbog nestašica maski za lice, da pripomognemo u borbi protiv virusa sašit ćemo koliko god možemo maskica za lice od bambus tkanina koje imaju antibakterijska svojstva i pamučnih maskica koje možete prati i koristiti više puta. Svim najugroženijim (kroničnim bolesnicima, mamama, djeci, trudnicama) ove maske su na poklon. Potaknuti sličnim akcijama i mi smo odlučili dati svoj doprinos. Pozivamo sve ostale koji se bave sličnim djelatnostima da se također pridruže akciji da bude dovoljno za sve kojima je potrebno. Šaljemo isključivo GLS om, plaća se samo dostava – poručili su na svojoj Facebook stranici.
Kako se može vidjeti iz objava, imaju puno upita. Ističu kako će cijelu proizvodnju usmjeriti na to da ih čim više sašiju. Svaka im čast!

Foto: Facebook/Ethereal

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist