Zanimljivosti

DIVNA GESTA GIMNAZIJALACA Pomogli mališanima u Boliviji, evo kako su im uzvratili

Iz Gimnazije Dubrovnik u ovo nedjeljno jutro stigla je jedna lijepa priča koju su objavili na svojoj Facebook stranici. Naime, profesorica španjolskog jezika, Ana Pavličević nakon što je na misi u Novoj Mokošici čula svjedočenje misionara fra Ivice Vrbića o njihovom radu u Boliviji, ispričala je to vjeroučiteljici Ani Matić koja je istraživačkim radom pronašla mnoštvo video zapisa sa svjedočenjima fra Ivice kao i njegovo gostovanje u Dobro jutro Hrvatska.

Stupila je s njim u kontakt putem Facebook stranice, svim učenicima Gimnazije Dubrovnik pokazala video zapis o uvjetima života djece u Boliviji i predložila da se u Korizmi odreknu sitnica kako bismo bar na simboličan način ovoj djeci olakšali svakodnevnicu, ističu na svojim društvenim mrežama iz Gimnazije.

-Sve ostalo je jedna lijepa priča. Prikupilo se je 2.640 kuna fra Ivica Vrbić je snimio video zapis zahvale Gimnaziji Dubrovnik i Medicinskoj školi, a presretni gimnazijalci su se uvjerili kako je lijepo činiti dobro – poručili su iz Gimnazije Dubrovnik.

U nastavku pogledajte video zahvale koje je fra Ivica Vrbić uputio gimnazijalcima s malenim Bolivijcima.

Pročitajte još

ĐE PLEŠEŠ? Vrijeme je da otkrijete salsu…

Dulist

KNJIŽNICE POZIVAJU Saznajte sve o studiranju u inozemstvu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN OSNOVANO DRUŠTVO Sretan rođendan našim vodičima!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija