Zanimljivosti

DIVNA GESTA GIMNAZIJALACA Pomogli mališanima u Boliviji, evo kako su im uzvratili

Iz Gimnazije Dubrovnik u ovo nedjeljno jutro stigla je jedna lijepa priča koju su objavili na svojoj Facebook stranici. Naime, profesorica španjolskog jezika, Ana Pavličević nakon što je na misi u Novoj Mokošici čula svjedočenje misionara fra Ivice Vrbića o njihovom radu u Boliviji, ispričala je to vjeroučiteljici Ani Matić koja je istraživačkim radom pronašla mnoštvo video zapisa sa svjedočenjima fra Ivice kao i njegovo gostovanje u Dobro jutro Hrvatska.

Stupila je s njim u kontakt putem Facebook stranice, svim učenicima Gimnazije Dubrovnik pokazala video zapis o uvjetima života djece u Boliviji i predložila da se u Korizmi odreknu sitnica kako bismo bar na simboličan način ovoj djeci olakšali svakodnevnicu, ističu na svojim društvenim mrežama iz Gimnazije.

-Sve ostalo je jedna lijepa priča. Prikupilo se je 2.640 kuna fra Ivica Vrbić je snimio video zapis zahvale Gimnaziji Dubrovnik i Medicinskoj školi, a presretni gimnazijalci su se uvjerili kako je lijepo činiti dobro – poručili su iz Gimnazije Dubrovnik.

U nastavku pogledajte video zahvale koje je fra Ivica Vrbić uputio gimnazijalcima s malenim Bolivijcima.

Pročitajte još

Pet razloga za posjetiti Importanne Sunset Party na krovu Royal Blue Hotela

Dulist

SUGRAĐANI SE PITAJU Smiju li kamperi zauzeti parkirno mjesto?

Dulist

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija