Natrag
19.4.2019 20:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

DIVLJANJE NA GRANICI Estonac vilama napao carinika, skakao gol po kamperu, prijetio smrću…

16.7.2015 @ 10:20 Dulist Crna kronika

Podijelite:

Policijski službenici ove srijede na Graničnom prijelazu Karasovići suzavcem su te uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje morali su svladati 43-godišnjeg Estonca.

Estonac, koji je graničnoj kontroli pristupio u kamper vozilu, najprije je, prilikom obavljanja granične kontrole u vozilu napao carinskog službenika te ga pokušao ubosti vilama što je carinski službenik izbjegao iskočivši iz kampera, nakon čega se 43-godišnjak zaključao u vozilu.

Potom se popeo kroz otvor na krovu, skinuo sa sebe svu odjeću i počeo vrijeđati i prijetiti smrću policijskom službeniku koji je s njim pokušao pregovarati oko izlaska iz vozila, da bi nakon toga i policijskog službenika gađao vilama što je on uspio izbjeći.

Postupajući po nalogu nadležnog suda za pretragu vozila, policijski službenici ubacili su u vozilo kemijsko sredstvo (suzavac), nakon čega je 43-godišnjak istrčao iz vozila i pokušao pobjeći, ali je odmah uhićen uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje te je sproveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran zbog svog zdravstvenog stanja. Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv državljanina Estonije bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana