Sport

DIVLJA LIGA Ždrijeb u ponedjeljak, prijavilo se svih osam nositelja, 23 ekipe potvrdile nastup

DIVLJA LIGA Ždrijeb u ponedjeljak, prijavilo se svih osam nositelja, 23 ekipe potvrdile nastup

Zaključene su prijave za 37. Prvenstvo kupališta u vaterpolu, a prijavilo se svih osam najuspješnijih sastava prošlogodišnje Divlje lige. Kad je tako, ističu organizatori, znaju se nositelji skupina glavnog turnira (četiri skupine po četiri sastava). Na vrh skupine ‘A’ će prvak Kamen Mali Cavtat, u skupinu ‘B’ prvu poziciju će zauzeti FUN H2O Mlini, doprvak, zatim u ‘C’ bit će Elita, brončani sastav 2019., a u skupini ‘D’ Kokoti.

Ždrijebom će se popuniti po još jedno mjesto u svakoj skupini, drugo, i to će na ta mjesta uskočiti sastavi koji su lani izgubili u četvrtfinalu, dakle, Crvene stijene Orašac, PVG Gruški mul, Porporela i Pasjača Popovići

Ostali će u kvalifikacije, a ostali su, koji su potvrdili nastup do 13.30 sati ove subote: Lozica, Komarda, Daksa, Plaža ispod Petke, Srebreno, Batahovina, Lukovica, Palace, Vila Šeherezada, Turčin Danče, Mandrač, Sustjepan Mali muo, Sovrnja Doli, Kolorina i Uvalica.

Ukupno je 28 sastava najavilo prijavu, dvije su na kraju odustale (ne mogu se skupiti), a od tri sastava još nije stigla potvrda hoće li igrati ili ne te će se javiti. Dobili su rok do sutra, do 20 sati.

Jedna ekipa, Betula Danče, odlučila je preskočiti 2020., a već je dostavila prijavu za 2021. godinu. Zatim, Kalamota je prijavila teren, ali nije na kraju uspjela sastaviti ekipu. Podsjetnik, kvalifikacije se igraju po starom, kup sustav s repasažom (drugi poraz znači ispadanje).

-Sad najvažnije – želja je igrati i ovo ljeto, a hoćemo li uspjeti ovisi o epidemiološkoj situacija, koja, nažalost, u ovom trenutku nije dobra. Planirani početak kvalifikacija je u subotu, 1. kolovoza. Ždrijeb 37. Prvenstva dubrovačkih kupališta održat će se u ponedjeljak, 27. srpnja, ispred Kneževa dvora s početkom u 18 sati – istaknuli su iz Divlje lige.

 

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist