DuList IN

ĐIR PO GRUŽU Bankine pune povrća, u ribarnici ‘još malo pa nestalo’

Đir Gruž

Ako ste se jutros zatekli na placi, bilo radi izložbe ‘Neumorna Postira’ Pavuše Babarovića, bilo tek radi sunčanog đira, mogli ste primijetiti kako su, dolaskom proljeća , i bankine postale nekako punije! Još je i preduskrsno vrijeme, pa može se naći i poma i penganih jaja…

Đir ribarnicom kaže ovako:

Želite li se počastiti, tu su škampi, od 110 do ‘malo više’ kuna, Hobotnice su oko 60, 70 kuna, brancin je 80, dok su moli oko 50 kuna, uz sitnu ribu, ‘za juhe’ oko dvadesetak kuna.

Uskršnji ‘asortiman’ je također raznolik, a o Vama ovisi koliko ćete izdvojiti za pome, koje dosežu cijene od čak 100 kuna – za to ćete dobiti bogati aranžman, ili pak one ‘klasične’ su od 10 do 15 kuna, dok ćete za jaja izdvojiti od 7 do deset kuna.

Povrće ima u izobilju, blitva je od deset kuna, salata 20, kapula 20, špinat 20, a mogu se naći i omiljene kuke i šparoge, čija cijena varira o balici koju kupite.

Svakako, ‘još malo pa nestalo’, stoga svratite u Gruž na ovaj lijepi i sunčani dan…

Pročitajte još

PREKRASNA I PODUZETNA KARINA Bivša Miss Ukrajine uživa u Dubrovniku

Dulist

ZVONE U ĐIRU Sunčana cavtatska riva ‘mamac’ za lokalce i goste

Dulist

FOTOĐIR Gužva, kuferi, ‘selfiji’ – mijenja se lagano slika Grada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija