Natrag
20.3.2019 10:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

ĐIR PO GRUŽU Bankine pune povrća, u ribarnici ‘još malo pa nestalo’

12.4.2014 @ 11:34 Mia Njavro dulist IN
15;15

Podijelite:

Ako ste se jutros zatekli na placi, bilo radi izložbe ‘Neumorna Postira’ Pavuše Babarovića, bilo tek radi sunčanog đira, mogli ste primijetiti kako su, dolaskom proljeća , i bankine postale nekako punije! Još je i preduskrsno vrijeme, pa može se naći i poma i penganih jaja…

Đir ribarnicom kaže ovako:

Želite li se počastiti, tu su škampi, od 110 do ‘malo više’ kuna, Hobotnice su oko 60, 70 kuna, brancin je 80, dok su moli oko 50 kuna, uz sitnu ribu, ‘za juhe’ oko dvadesetak kuna.

Uskršnji ‘asortiman’ je također raznolik, a o Vama ovisi koliko ćete izdvojiti za pome, koje dosežu cijene od čak 100 kuna – za to ćete dobiti bogati aranžman, ili pak one ‘klasične’ su od 10 do 15 kuna, dok ćete za jaja izdvojiti od 7 do deset kuna.

Povrće ima u izobilju, blitva je od deset kuna, salata 20, kapula 20, špinat 20, a mogu se naći i omiljene kuke i šparoge, čija cijena varira o balici koju kupite.

Svakako, ‘još malo pa nestalo’, stoga svratite u Gruž na ovaj lijepi i sunčani dan…

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana