Sport

Diklić apsolutno prvi na 5. Podgoričkom Triatlonu, Marušić drugi u kategoriji M40

Diklić apsolutno prvi na 5. Podgoričkom Triatlonu, Marušić drugi u kategoriji M40

U nedjelju, 17. lipnja, na petom Podgoričkom triatlonu ‘Plavnica’ sudjelovali su članovi Triatlon Kluba Dubrovnik Jakša Diklić i Daniel Marušić.

Jakša Diklić, mladi profesionalni triatlonac iz Močića, osvojio je prvo mjesto na utrci s vremenom od 2:02:46. Prvi je od svih natjecatelja iz cijele regije ušao u cilj nakon 1.5 km plivanja, 40 kilometara bicikle i 10 kilometara trčanja.
Daniel Marušić je istu utrku istu distancu završio za 2:23:28 i osvojio drugo mjesto u kategoriji M40. Plivalo se u Skadarskom jezeru, a segment bicikla i trčanja je bio organiziran na cesti – sve unutar Eco-Resorta Plavnica.
Jakša Diklić je inače u pripremama za dvije jako zahtijevne IRONMAN utrke ovog ljeta, jedna u Mađarskoj u srpnju, a druga tri tjedna iza u kolovozu u francuskim Alpama.

Triatlon Klub Dubrovnik nastavlja sa svojim popularnim ljetnim sportskim aktivnostima na području Dubrovnika i okolice – 23. lipnja je drugi Akvatlon sezone, i ovom prilikom organizatori pozivaju sve građane na suedjelovanje na ovoj amaterskoj utrci koja će biti u Kuparima ove subote, start je u osam ujutro, a sudjelovanje je besplatno. Pliva se 1000 metara i trči 5km.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr