DuList IN

Dijelimo vam ulaznice za Parni Valjak!

Dijelimo vam ulaznice za Parni Valjak!

Dijelimo vam po dvije ulaznice za nadolazeći spektakl – Unplugged koncert Parnog Valjka 25. svibnja! Najbržih dvoje čitatelja dobit će po dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti je na naš e-mail info@dulist.hr poslati svoje ime, prezime i kontakt.

Parni valjak, bend koji svojim hitovima i albumima staje uz bok velikanima europske i svjetske scene, nakon četiri godine nastupa u Dubrovniku  25. svibnja, gdje će veličanstvenim unplugged spektaklom zatvoriti zimsko-proljetnu sezonu u Culture Club Revelinu.

Nakon dvogodišnje diskografske stanke, nedavno su objavlili novi singl "Samo da znaš" kojim najavljuju i skorašnji novi album, hit za koji glazbu i tekst potpisuje Husein Hasanefendić Hus.Spot za pjesmu potpisuje Žare Batinović koji je savršeno dočarao atmosferu pjesme.

Dobitnici 15 Porina, koji iza sebe imaju više od 20 studijskih i live albuma s novim albumom vratili su se u sam vrh hrvatske glazbene scene. Nedavnim rasprodanim koncertom u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova dokazali su da je vrijeme na njihovoj strani, te da je Valjak danas bolji i žešći nego ikad.

Niz najvećih hitova "Valjka", od kojih su neki bili umotani u novije aranžmane dubrovačka publika imat će priliku poslušati u poznatim unplugged verzijama. Upravo tim predznakom Valjak će prizvati su sjećanja na njihov iznimno uspješni album „Bez struje“ snimljen u Zagrebačkom kazalištu mladih prije kojih 18 godina u povodu 20 godina postojanja Valjka, a koji je do danas ostao najprodavaniji album grupe i stekao kultni status baš kao i sam nastup.

Ulaznice su u pretprodaji 80 kn, a na ulazu 120 kn, dok su VIP ulaznice 150 kn.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist