Natrag
16.2.2019 00:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dijelimo ulaznice za Zdravka Čolića!

31.7.2013 @ 13:18 Baldo Marunčić dulist IN

Podijelite:

DuList Vam dijeli ulaznice za glazbeni spektakl – koncert Zdravka Čolića u Dubrovniku! Stoga, požurite i na našu e-mail adresu info@dulist.hr šaljite nam e-mail, s Vašim imenom, prezimenom i kontaktom, jer najsretniji osvajaju! 

Zdravko Čolić, miljenik ženske publike, nastupit će 9. kolovoza na Gradskom stadionu u Lapadu s početkom u 21 sat.

Nakon prošlogodišnjeg ljetnog koncerta u pulskoj Areni, koju je ispunio do posljednjeg mjesta, vlasnik mnogih hitova, pjevač predivnog glasa, konačno dolazi u Dubrovnik. Na oduševljenje mnogobrojne publike, interes za ovim koncertom traje već nekoliko godina, a konačno možemo i potvrditi da će Zdravko Čolić nakon gotovo dvadeset i pet godina nastupiti u svom omiljenom gradu.
 

Tokom cijelog ovog tjedna, duList će dijeliti ulaznice za Zdravka Čolića, stoga ne očajavajte ako niste stigli danas! Svaki dan, a posebno tokom vikenda, imat ćete još nekoliko prilika za osvojiti ulaznice za ovaj posebni glazbeni spektakl, a tokom nedjelje objavit ćemo listu sretnih dobitnika, kojima ćemo, naravno, i posebno javiti o njihovom dobitku.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana