Natrag
16.2.2019 20:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dijelimo ulaznice za “Prasca”!

30.4.2013 @ 8:30 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

Najbržim čitateljima darujemo dvije ulaznice za predstavu "Prasac koji gleda u sunce" u Kazalištu Marina Držića, 3. svibnja u 20 sati.

Sve što trebate napraviti je poslati na naš mail info@dulist.hr Vaše ime, prezime i e-mail, te možda baš vi osvojite dvije ulaznice za nagrađivanu suvremenu predstavu Olje Lozice, koja posljednji put ove sezone igra u Kazalištu Marina Držića.

Iznimno ostvarenje mlade i veoma priznate autorice / redateljice koja na neuobičajen način spaja svakidašnju realnost i kroz tragikomičnu priču prikazuje odnos obitelji unutar četiri zida.

Lozica je prethodno dobila nagradu Zlatni Smijeh, te nagradu za 'Najbolje umjetničko dostignuće' na Danima Kazališta Marina Držića 2012. godine. Posljednje u nizu priznanja Olji Lozici i cjelokupnom autorskom timu je značajna izvedba na Marulićevim Danima koji su prošlog tjedna održani u HNK Split.

Informacije i rezervacije možete dobiti na 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana