Natrag
20.2.2019 15:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dijelimo ulaznice za Nena Belana!

24.7.2013 @ 23:27 Mia Njavro dulist IN

Podijelite:

Park Orsula ovog petka ugostite će neponovljivog Nena Belana i Fiumensa, a mi najbržem čitatelju koji se javi na info@dulist.hr dijelimo dvije ulaznice!

Neno Belan, Splićanin s riječkom adresom, s razlogom se može smatrati legendom hrvatske pop-rock glazbe. Svoju je karijeru počeo s grupom Đavoli s kojom 1986. objavljuje prvi studijski album „Ljubav i moda“. Slijedila su još tri izdanja s Đavolima koji su vrlo brzo postali velike zvijezde u bivšoj Jugoslaviji, a početkom devedesetih Belan nastavlja sa solo karijerom. Selidbom u Rijeku, Belanu se kao prateći bend priključuju Fiumensi, a iako u posljednje vrijeme rijetko objavljuje albume (od 2002. objavljena samo dva), Belan je cijelo vrijeme prisutan na domaćoj sceni sa svojim prepoznatljivim pjesmama ljubavne tematike.

Već dugi niz godina Neno Belan povodom Valentinova nastupa u Zagrebu, a ove godine je pripremio poseban projekt za taj koncert – unplugged zastup s presjekom karijere u novim aranžmanima poznatih pjesama. Zanimanje publike za taj koncert je bilo veliko pa je Tvornica kulture bila rasprodana 2 dana za redom, a svi koji su nazočili tim koncertima bili su jednoglasni da je riječ o iznimnom događaju.

"Koncert je potrajao gotovo tri sata, a publika bi, da se nju pitalo, u istom ritmu nastavila do jutra", pisao je tada Večernji list, a internetska stranica Muzika.hr ističe: "Koncert je pokazao Nenu i bend u uobičajeno vrhunskoj formi, a dodavanje noviteta pozitivno je utjecalo na izvedbe Belanovih hitova"

Nakon tog uspjeha, Belan i Fiumensi su odlučili nastaviti s unplugged nastupima, a dubrovačka publika će u parku Orsula po prvi put svjedočiti ovakvoj vrsti izvedbe njihovog bogatog repertoara.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana