Natrag
17.2.2019 01:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dijelimo ulaznice za Darka Rundeka!

2.5.2013 @ 11:30 Mia Njavro dulist IN

Podijelite:

Darko Rundek Trio održat će koncert u Lazaretima u subotu, 4. svibnja, a ovim putem dijelimo po jednu ulaznicu za dva najbrža čitatelja koji nam se jave na info@dulist.hr.

Sve što trebate napraviti je poslati na naš mail ime, prezime i broj mobitela!

Darko Rundek, kojeg kritičari često nazivaju jednim od najzanimljivijih ne samo domaćih već i europskih glazbenika, nedavno je započeo proljetnu turneju regijom, u društvu fenomenalnog multi-instrumentalista Dušana Vranića i osebujne violinistice Isabel.

Iako se u njegovoj glazbi osjeća traganje za nepogrešivim zvukom koji je katkad pun melankolije, na koncertima izvode bogati repertoar koji publiku na vrhuncu večeri podiže na noge i motivira na ples.

Svojom strastvenošću prema glazbi te ljubavlju prema publici i izvrsnoj međusobnoj komunikaciji, ova vesela trojka će u Klubu Lazareti prirediti koncert za pamćenje.

Za ovaj koncert cijena je 65 kuna, a na ulazu u Lazarete 90 kuna. Klub se otvara u 22 sata.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana