Kultura

DIJELIMO ULAZNICE Tko želi na predstavu ‘Mate s onoga svita’?

Mate s onoga svita

DuList i Kazalište Marina Držića daruju dvije ulaznice za izvedbu predstave ‘Mate s onoga svita’ koja će se odigrati u nedjelju, 13. travnja u 20 sati.

Kao i uvijek, potrebno je biti brz i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom ‘Kazalište’, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Podsjetimo, predstava ‘Mate s onoga svita’, komedija Jasena Boka u režiji Zorana Mužića na daskama Kazališta Marina Držića igra već treći tjedan za redom.

Predstava o domišljatom seoskom mladiću i njegovim zgodama odiše lepršavom i razigranom atmosferom koja je upotpunjena zaraznom glazbom skladatelja Mate Matišića. Živopisni songovi komentiraju aktualna zbivanja i problematiku gastarbajsterstva naših ljudi diljem Europe.

Igraju: Branimir Vidić Flika, Glorija Šoletić, Izmira Brautović, Zdeslav Čotić, Edi Jertec, Helena Kovačić, Hrvoje Sebastijan, Mirej Stanić, Boris Matić, Nika Burđelez, Emerson de Souza Cruz.

‘Mate s onoga svita’ igra u Kazalištu Marina Držića 12. i 13. travnja u 20 sati. Ulaznice: 321 088, kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

ART RADIONICA LAZARETI Plesna predstava kao reakcija na rat u Ukrajini

Dulist

[FOTO] ROĐENDANSKI KONCERT ZBORA BLASIUS Napunili Saloču od zrcala

Dulist

[FOTO] Predstavljena slikovnica Stane Šćapec ‘Bubamara iz Moševića’

Dulist