Sport

DIJELIMO ULAZNICE Ogled Jugaša i Mladostaša u 6. kolu LEN Lige prvaka

DIJELIMO ULAZNICE Ogled Jugaša i Mladostaša u 6. kolu LEN Lige prvaka

DuList u suradnji s VK Jugom CO svoje vjerne čitatelje nagrađuje kartama za utakmicu 6. kola LEN Lige prvaka koja će se odigrati u srijedu, 9. siječnja na bazenu u Gružu s početkom u 20,30 sati između domaćina – VK Juga CO i zagrebačke Mladosti. Kako bi došli u posjed ulaznica dovoljno je svoje podatke – ime i prezime te kontakt poslati na e-mail adresu nagradna@dulist.hr

Dugo vremena utakmice Juga i Mladosti, dva najveća hrvatska kluba, nisu imale rezultatsku neizvjesnost kao što je to ove sezone. Tri utakmice, što u Regionalnoj ligi što u Kupu Hrvatske nakon dugo vremena donijele su neizvjesnost i odličan vaterpolo što je potvrdila i posljednja utakmica odigrana u Gružu prije petnaestak dana u finalu Kupa u kojoj je Jug slavio s minimalnih 8:7.

Jugaši su svjesni važnosti ove utakmice jer bi u slučaju slavlja protiv Zagrepčana već jednom nogom bili u Hannoveru gdje se početkom lipnja igra završni turnir osam najboljih momčadi Europe.

Kapetan Xavi Garcia, koji je prije tri dana proslavio 35-ti rođendan, vjeruje kako će i nakon šest odigranih kola Lige prvaka, Jug CO i dalje biti na maksimalnom učinku.
‘Evo, nakon nekoliko dana odmora nastavljamo gdje smo stali. Zadnja utakmica prošle godine bila je protiv Mladosti i bila je jako teška i neizvjesna, uostalom kao i sve utakmice koje smo s njima igrali ove sezone. Međutim, imamo kvalitetu, odličnu kemiju u momčadi, a još igramo doma u Gružu i svakako ćemo te prednosti pokušati iskoristiti’, kazao je kapetan momčadi Xavi Garcia.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist