Natrag
21.6.2018 14:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dijelimo šest ulaznica za Jamesa Zabielu!

30.5.2012 @ 12:47 Dulist dulist IN

Podijelite:

DuList u suradnji sa Revelin Clubom dijeli šest ulaznica za nastup jednog od najvećih DJ-eva današnjice, Jamesa Zabiele, koji u petak 1. lipnja nastupa u CC Revelinu.

Da biste osvojili ulaznicu koja vrijedi za dvije osobe, potrebno je navesti barem jednog poznatog izvođača kojeg je James Zabiela remiksirao.

Podsjetimo, jedan od najvećih DJ-eva današnjice James Zabiela otvorit će u petak 1. lipnja fenomenalnu sezonu Culture Cluba Revelin. Poznat po svojim setovima u kojima pušta sve, od najtoplijih ambijentalnih pjesama,do dirty acid house i techno trackova, Zabiela u Dubrovnik donosi i energiju Ibize i najboljih ljetnih zabava.

Svi poznavatelji elektronske glazbe spremno će potvrditi da je Zabiela jedan od najvećih DJ-a današnjice. Već kao mladić “otkrio” je elektronski zvuk, zaljubljuje se u vinil te započinje DJ karijeru. Originalan stil koji je počeo razvijati, nesvrstavanje u jedan žanr i savršena tehnička izvedba ubrzo su postali dovoljni da se prepozna njegova kvaliteta. Do danas je nastupao na najvećim svjetskim festivalima, i u najpoznatijim klubovima na planeti.

Dakle, prvih šest točnih odgovora očekujemo na našu mail adresu info@dulist.hr! 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana