Natrag
23.5.2018 22:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

DIJELIMO NOVU NAGRADNU IGRU Touch of thai masaže za senzualno Valentinovo!

14.2.2018 @ 10:55 Dulist duLIst Promo

Podijelite:

Touch of Thai i DuList daruju zaljubljenu čitateljicu ili čitatelja poklonom za Valentinovo.

Touch of Thai Massage and Spa u Dubrovniku je specijalizirani salon koji sa timom profesionalnih školovanih maserki iz Thailanda nudi tradicionalne terapeutske tajlandske masaže.

Kroz tajlandsku masažu upoznajemo 2500 godina staru povijest umijeća ravnoteže duha i tijela. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih kanala kojima teče životna energija. Ti se kanali nalaze oko dva prsta ispod površine kože, a prožimaju cijelo tijelo. Cilj tajlandske masaže je ‘razbiti’ blokatore energije, dakle uspostaviti ravnotežu u tijelu.

Od danas pa do kraja mjeseca, salon Touch of Thai je pripremio posebne pogodnosti za zaljubljene parove, prijateljice, obitelj, odnosno bilo koga tko je odlučio doći u paru. Dvoje koji se odluče zajedno ‘počastiti’ masažom, dobiju ga za drugu osobu u pola cijene. Odnosno, prva osoba dobiva 30%, a druga 50% popusta na punu cijenu prikazanu na web stranici book.touchofthai.eu. Ova posebna ponuda vrijedi do kraja mjeseca za sve vrste masaža i tretmana u trajanju od sat vremena, a termin ćete najbrže rezervirati preko web stranice book.touchofthai.eu ili Facebook stranice Touch of Thai, te pozivom na 099 444 87 99.

Za Valentinovo je posebno prigodna Royal Thai tradicionalna masaža koja se temelji na principima akupresure. Započinje ceremonijalnom kupkom nogu za dobrodošlicu u zlatnim zdjelama s cvijećem što je dio bogate tajlandske tradicije i predstavlja znak poštovanja i doborodošlice, a poslije osvježavajućim čajem od limunske trave i egzotičnih biljaka koji je izvrstan za detoksikaciju. Ova masaža se izvodi na ravnoj površini i tradicionalnim stolovima za masažu i potrebno je nositi ugodnu odjeću koja omogućuje nesmetano istezanje.

Kako biste zajedno uživali u Royal Thai tradicionalnoj masaži samo je potrebno odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi: Kako se tradicionalno iskazuje poštovanje gostima prije tajlandske masaže?

Odgovore i vaš kontakt pošaljite na nagradna@dulist.hr, uz naznaku ‘Touch of Thai’.
Najbrža čitateljica ili čitatelj koji točno dogovori na pitanje, dobit će dvije tradicionalne Royal Thai masaže.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana