DuList IN

DIJELIMO KARTE Doček Nove godine u Revelinu

DIJELIMO KARTE Doček Nove godine u Revelinu

Kažu kako u nju uđete takva će vam godina i biti.

Kako vam onda može početi godinu ako ju dočekate u jednom od najboljih klubova na svijetu, okruženi lijepim i dragim ljudima, rasplesani, raspjevani i nasmijani? Culture club Revelin tradicionalno organizira spektakularan doček Nove godine, uz domaću i stranu glazbu, plesačice, vatromet, laser show i finu hranu. Fešta počinje u 22 sata, pa ako ste dio noći i na Stradunu, dođite se ugrijati i najesti u stare zidine, skinite debele čarape, rukavice i jakne, uđite u Novu oterećeni i bezbrižni. Bez jakne se lakše, plaše, pjeva i – ljubi, poručuju iz Revelina.
Na prvi dan 2016. dobro se naspavajte, jer vas navečer očekuje spektakularan koncert jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Željka Joksimovića. Teško je zamisliti bolji i raspjevaniji ulazak u Novu godinu. Dakle tako će početi, veselo i uz ples. Neka nam takva svima i ostane.

DuList nagrađuje najbrže čitatelje s 2×2 ulaznice za doček Nove godine. Pošaljite vaše kontakt podatke na info@dulist.hr s naznakom ”Za Novu godinu”. Najbrži će Novu dočekati u Revelinu.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist