Natrag
13.12.2018 18:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

DIJELIMO KARTE Doček Nove godine u Revelinu

30.12.2015 @ 7:01 Dulist dulist IN
6;6

Podijelite:

Kažu kako u nju uđete takva će vam godina i biti.

Kako vam onda može početi godinu ako ju dočekate u jednom od najboljih klubova na svijetu, okruženi lijepim i dragim ljudima, rasplesani, raspjevani i nasmijani? Culture club Revelin tradicionalno organizira spektakularan doček Nove godine, uz domaću i stranu glazbu, plesačice, vatromet, laser show i finu hranu. Fešta počinje u 22 sata, pa ako ste dio noći i na Stradunu, dođite se ugrijati i najesti u stare zidine, skinite debele čarape, rukavice i jakne, uđite u Novu oterećeni i bezbrižni. Bez jakne se lakše, plaše, pjeva i – ljubi, poručuju iz Revelina.
Na prvi dan 2016. dobro se naspavajte, jer vas navečer očekuje spektakularan koncert jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora, Željka Joksimovića. Teško je zamisliti bolji i raspjevaniji ulazak u Novu godinu. Dakle tako će početi, veselo i uz ples. Neka nam takva svima i ostane.

DuList nagrađuje najbrže čitatelje s 2×2 ulaznice za doček Nove godine. Pošaljite vaše kontakt podatke na info@dulist.hr s naznakom ”Za Novu godinu”. Najbrži će Novu dočekati u Revelinu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana