Crna kronika

DETALJI PROMETNE U GRUŽU ‘Skupio’ pješakinju i napustio mjesto nesreće

DETALJI PROMETNE U GRUŽU 'Skupio' pješakinju i napustio mjesto nesreće

Iz PU dubrovačko-neretvnaske poslali su priopćenje s detaljima prometne nesreće koja se dogodila u poslijepodnevnim satima srijede na Obali pape Ivana Pavla II, a u kojoj teže je ozlijeđena pješakinja.

Naime, do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim vozilom bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka, prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 55-godišnju pješakinju koja je kolnik navedene ulice prelazila na udaljenosti od oko 7 metara od obilježenog pješačkog prijelaza. Nakon nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da ozlijeđenoj pješakinji nije pružio pomoć te je nedugo potom u istoj ulici prilikom obilaženja oštetio nepropisno zaustavljeno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka.

Ozlijeđena pješakinja zadobila je teške tjelesne ozljede i zbrinuta je u dubrovačkoj bolnici, dok je odbjegli vozač pronađen i uhićen nedugo nakon počinjenja prometnih nesreća te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “Izazivanja prometne nesreće s teškim tjelesnim ozljedama”.

Pročitajte još

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist