Crna kronika

DETALJI NAPADA Četiri turista pretukla trudnicu

Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku je 26. rujna donijelo rješenje o provođenju istrage protiv dvojice američkih državljana i francuskog državljanina zbog kaznenih djela tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja te protiv argentinskog državljanina zbog kaznenih djela tjelesne ozljede, nasilničkog ponašanja te napada na službenu osobu.

Podsjetimo, Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku su, uz kaznenu prijavu, 24. rujna 2016. privedena dvojica državljana Sjedinjenih Američkih Država (1980. i 1980.), državljanin Francuske (1983.) i državljanin Argentine (1979.) zbog postojanja osnovane sumnje da je svaki od njih počinio po jedno kazneno djelo tjelesne ozljede te da je državljanin Argentine počinio još i kazneno djelo napada na službenu osobu.

Postoji osnovana sumnja da su četvorica okrivljenika 23. rujna 2016. oko 1,30 sati u Dubrovniku, bez ikakvog stvarnog povoda i u namjeri ozljeđivanja hrvatske državljanke (1984.); iako svjesni da je trudna; oborili ju na tlo te joj zadali više udaraca rukama i nogama po tijelu pri čemu je oštećenica zadobila tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da je argentinski državljanin potom, dok je policijski službenik (1994.) obavljao svoju službenu dužnost, udario ga nogom u torzo uslijed čega je policijski službenik zadobio tjelesnu ozljedu.

Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio im je istražni zatvor.

Pročitajte još

ZBOG OZLIJEDA PREBAČEN ZA SPLIT Zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad motociklom

Dulist

Bugarka ‘opelješila’ Australku dok je razgledavala Grad

Dulist

ZATON MALI U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Dulist