Natrag
22.4.2019 12:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Deseti rođendan Audiometrica

30.10.2013 @ 16:40 Ana Prohaska dulist IN
3;3

Podijelite:

U subotu, 02. studenoga s početkom oko 23 sata u Lazaretima, dubrovački DJ trojac Audiometric proslavit će prigodnom svirkom svoj 10. rođendan.

 
Denis Klepo – Baya, Milan Ratković – Lane i Đivo Bjelančić  koji čine Audiometric, momci su koje redovito viđate po Stradunu već punih 10, odnosno 11 godina i koji marljivo kreiraju elektronsku glazbu i scenu u Dubrovniku te intenzivno rade kao DJ-evi.
 
Svoju desetu obljetnicu slave s malim zakašnjenjem, a spletom raznih okolnosti kao i zbog činjenice da kod njih ništa nije uobičajeno. Bez obzira na sve “neregularnosti” upućuju srdačan poziv svim poklonicima elektronske glazbe i nadaju se da ih neće razočarati.
 
2002. godine Baya stvara AUDIOMETRIC  kao produkt dugogodišnjeg rada u laboratoriju za istraživanje zvuka i slike. Projekt dobiva ime po lokaciji na kojoj se nalazio prvi istrazivacki laboratorij (odjel audiometrije u zgradi stare bolnice u Dubrovniku). Od tada do danas intenzivno se radi na produkciji eletronske glazbe, koja se stilski oslanja na house, deep, tech, progressive, electro, pa čak i breakbeat.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana