Natrag
18.2.2019 08:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Deset zatvorenika položilo tečaj engleskog

10.6.2013 @ 17:04 Nikša Miletić Zanimljivosti

Podijelite:

Predsjednica DEŠE-Dubrovnik, gospođa Jany Hansal, uručila je danas diplome o uspješno završenom tečaju Engleskog jezika, polaznicima u Okružnom Zatvoru Dubrovnik.

Tijekom protekla dva mjeseca DEŠA je organizirala tečaj engleskog jezika za zatvorenike Okružnog Zatvora u Dubrovniku, koji je održavan nekoliko puta tjedno u prostorijama Zatvora. Zatvorenici su pokazali veliki interes za učenje Engleskog jezika, te ih je 10 uspješno završilo ovaj tečaj, uz stručno vodstvo profesorice Vesne Božinović.  Prema riječima upravitelja zatvora gosp. Zlatka Karačića, ovo je možda i prvi primjer u Hrvatskoj organiziranja tečaja engleskog jezika u samom zatvoru za zatvorenike, gdje je Deša pokazala visoku notu socijalne osjetljivosti za sve dionike koji čine našu zajednicu.  Tom prigodom upravitelj zatvora se Deši zahvalio za suradnju i za donaciju od 3 računala koje će  zatvorenici koristiti u informatičkim radionicama.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana