Županija

Deša Rathman odlazi iz Lučke uprave Ploče

Deša Rathman odlazi iz Lučke uprave Ploče

Ravnateljica Lučke uprave Ploče dr.sc. Deša Rathman podnijela je Zahtjev za sporazumni raskid radnog odnosa. Kako se ističe u priopćenju za javnost, unatoč uspješnom poslovanju i velikim investicijskim ciklusima koji se ostvaruju u luci Ploče, ravnateljica je odlučila prihvatiti nove poslovne izazove, iako joj navedeni mandat ističe tek 2016. godine.

Upravno vijeće će, ukoliko se prihvati Zahtjev za sporazumni raskid ugovora, imenovati vršitelja dužnosti za privremeno izvršavanje vodeće funkcije.
Podsjetimo, na mjesto ravnateljice Lučke uprave Ploče, dr. sc. Deša Rathman je imenovana u prosincu 2012. godine.

Mandat je obilježen izrazito uspješnim poslovanjem Lučke uprave Ploče, navodi se dalje u priopćenju, što pokazuje i realizacija kapitalnog ITT Projekta u luci Ploče vrijednog milijardu kuna, koja će se dogoditi krajem ove godine i čiji se uspješni završetak ostavlja u nasljeđe.

– Organizacija poslovnih procesa oduvijek je bila centar mog interesa. Nakon veoma izazovnog razdoblja u Lučkoj upravi Ploče, koje mi je pružilo jedinstvenu priliku za učenje o poslovnom sustavu, bit će mi zadovoljstvo naučeno primjenjivati u mnogo praktičnijem smislu – rekla je Rathman.

Pročitajte još

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist

Bliže se kraju radovi na cavtatskoj rivi

Dulist