Natrag
15.2.2019 22:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Deša Rathman na čelu Lučke uprave Ploče

5.12.2012 @ 15:00 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Dubrovkinja Deša Rathman imenovana je za ravnateljicu Lučke uprave Ploče.

Rathman će po pribavljanju suglasnosti ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Siniše Hajdaša Dončića na mjesto ravnateljice doći s radnog mjesta savjetnice za komercijalne i operativne poslove Lučke uprave Dubrovnik.

U konkurenciji su još bila četiri kandidata, a Upravno vijeće Lučke uprave Ploče odluku o imenovanju donijelo je nakon što su kandidati pred povjerenstvom i članovima upravnog vijeća predstavili svoj plan i program.

– Luka Ploče predstavlja značajan gospodarski resurs s izraženim razvojim potencijalom. Luka je nositelj razvojnih planova i upravljanjem tim razvojnim planovima. Složenost posla je velika, a jednako je velika i odgovornost ravnatelja i same tvrtke – rekla je za duList povodom imenovanja Deša Rathman, inače magistrica poslovne ekonomije u turizmu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana