Natrag
18.2.2019 15:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Dermatološki pregled na Mljetu

17.7.2013 @ 12:50 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

U petak 12. srpnja obavljen je preventivni dermatološki pregled od 11 do 16 sati u ambulanti Babino Polje,. Pregled je vršila Dr. Med. Adriana Maria Camino Varela, specialist dermatolog uz asistenciju Dr. Med. Magdalene Nardelli Kovačić i med. sestre Jadranke Čumbelić.

Kratko je trajalo upoznavanje sa ordinacijom i aktivistima Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet, ogranak Mljet.

Ordinaciju su posjetili načelnik općine Đivo Market, zamjenik načelnika Božo Pitarević i predsjednik vijeća općine Mljet Pero Matana.

Dr. Nardelli Kovačić je pozdravila općinsko izaslanstvo, ukratko im ispričala povijest ogranka lige na Mljetu, te dosadašnju suradnju s Općinom i prijašnjim načelnikom.

Načelnik Market je pozdravio inicijativu lige za ovakvim pregledima, te da će ubuduće nastojati pripomoć ovakvim akcijama koliko mogućnosti to budu dozvoljavale.

Ukupan broj pregledanih pacijenata je 80 među kojima je i Ivo Hajdić – Kuzma, najstariji žitelj otoka Mljeta.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana