Sport

DERBI ZA KRAJ 2018. Square kontra Crnice, najmlađim navijačima stiže Djed Božićnjak!

DERBI ZA KRAJ 2018. Square kontra Crnice, najmlađim navijačima stiže Djed Božićnjak!

U okviru posljednjeg kola jesenskog dijela 1. Hrvatske malonogometne lige  malonogometaši Squarea dočekuju Crnicu iz Šibenika. Posljednji je to susret u Gospinom polju u 2018. godini, a ujedno i derbi utakmica 11. kola.

Square je uoči ovog kola na drugom mjestu s 19 dok je Crnica također u gornjem dijelu ljestvice i ima samo dva boda manje od dubrovačkih malonogometaša. Zasigurno će večerašnji susret opravdati eptitet derbi utakmcie 11. kola, a potvrda tome, da će se voditi velika bitka na terenu,jest i prijenos uživo na programu Arena sport 4.

Večerašnji protivnik Squarea ima tek jedan poraz i to iz prvog kola od aktualnog prvaka (5:4) dok su tri od četiri pobjede upisali na gostujućem parketu. Za istaknuti je da Šibenčani imaju čak pet remija, a po bod su osvojili kontra Dinama te kod Vrgorca u gostima. Da se radi o  vrlo nezgodnoj momčadi svjestan je i trener Squarea, Antun Bačić:

– Pokazalo se da ove godine nema lakih utakmica. Svako kolo je težak ispit i tako isto će bit i protiv Crnice. Igraju dosta promjenjivo ove godine, ali nas bas to upućuje na oprez jer igraju čak bolje u gostima nego doma. Dobro smo ih proučili i znamo koje su im jake, a koje slabe strane. Mi moramo biti u isto vrijeme i ponizni i gladni uspjeha jer samo tako možemo ostvarit svoj cilj. Ovim zadnjim pobjedama smo vratili samopouzdanje i mislim da ćemo večeras, zajedno s našom publikom, uzdignutih ruku napustit parket, kazat će Bačić.

Utakmica se igra večeras u SD Gospino polje s početkom od 20 sati uz izravni prijenos na Arena sport 4. Ovim putem pozivamo sve roditelje da povedu svoju djecu na utakmicu jer će se tijekom utakmice do Gospinog polja spustiti i Djed Božićnjak koji će dijeliti slatkiše svim najmlađim navijačima i navijačicama Squarea!

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist