DuList PROMO

DENTAL CENTAR ŽUPA Profesionalan te individualiziran stomatološki pristup u Župi dubrovačkoj

Dental Centar Župa centar je suvremene stomatologije, a nalazi se u samoj poslovnoj zoni u Čibači, svega desetak metara od kružnog toka.

Uz ugodan ambijent, modernu tehnologiju, najkvalitetnije materijale, kao najveću snagu Dental Centar Župa upravo ističe stručno i vedro osoblje. Pružiti kompletnu i vrhunsku stomatološku uslugu zadatak je ovog centra bez obzira koliko je situacija u ustima pacijenta komplicirana. Za željeni osmijeh pobrinut će se tim doktora i asistenata koji su vrhunski stručnjaci za pojedine grane stomatologije. Poštujući pravila struke, savjetovat će svakog pacijenta kako bi rezultat bio maksimalan. U ovom centru mogu se dobiti sve usluge iz područja moderne stomatologije; od dentalne implantologije, fiksne protetike, estetske stomatologije, endodoncije, pedodoncije do restaurativne stomatologije… Cijene usluga će se prilagođavati pacijentima uz često prisutne popuste kako na dentalne implantante, cirkonske krunice, porculanske ljuskice, izbjeljivanje zubi tako i na hijaluronske filere. Za sve dodatne informacije i pojašnjenja slobodno uputite poziv na telefon 020 203 874, mobitel 091 622 3877, e-mail info@dcz.hr ili u inbox Facebook stranice @dentalcentarzupa.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija