Aktualno

Delija: Sljedeći put ću nokautirat Rodrigueza!

Delija: Sljedeći put ću nokautirat Rodrigueza!

Ricco Rodriguez je prije FFC-a 5 koji se održava ovog petka u Osijeku, otkrio kako bi vrlo rado tijekom ove godine u FFC organizaciji odradio revanš protiv Ante Delije.

Bivši UFC-ov prvak i dubrovački borac bili su zajedno u ringu na Noći gladijatora na samom jugu Hrvatske, a tada je Delija slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, piše Fightsite.

Delija, koji također nastupa u glavnom dijelu FFC-a 5, otkrio je kako se revanš bez problema može održati, ali najavljuje Riccu kako ovog puta neće izdržati sve tri runde s njim u ringu. "Ricco traži revanš protiv mene? Može, ali ovog puta ću ga brutalno nokautirati", najavio je Ante.

"Rodriguez je pokazao ovog mjeseca pobjedom nad Kraniotakesom da nije za staro željezo, iskusan je i to vrhunski koristi za odmaranje. Očekujem njegovu pobjedu protiv Tomaža Simoniča vez većih problema."

"Što se tiče priprema u Gladijatoru, one su prošle odlično kao i uvijek. Mi smo svi u treningu, zajedno se pripremamo za mečeve tako da nem ne nedostaje sparing partnera. U klubu je zaista odlična atmosfera, nikad bolja. Moj protivnik je nezgodan, prilično veliki potencijal, može napraviti rezultat u svojoj karijeri, ali ja mu sigurno neću biti odskočna daska", dodao je Ante u razgovoru za Fight Site.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist