Natrag
19.2.2019 14:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

Delegacija Južne Koreje stigla u grad

28.6.2013 @ 12:34 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

Danas su u gradu gostovali predstavnici južnokorejskih ministarstava, regija i turističkih organizacija iz Seula.

Njih su primili zamjenik gradonačelnika Grada Dubrovnika Željko Raguž sa suradnicima, a sastanku su nazočili i pročelnik Upravnog odjela za turizam, more i poduzetništvo Milan Perić, direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e Andrea Novaković i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Zamjenik Raguž pozdravio je prisutne u ime gradonačelnika i Grada Dubrovnika, te im poželio ugodan boravak u Dubrovniku.

Delegacija je prethodno iskazala interes za turistički razvoj i potencijal Grada. Direktorica DURA-e Novaković održala je prezentaciju vezano za turistički sektor s pregledom aktualnog stanja te mogućnostima daljnjeg razvoja.

 Delegacija je izrazila zadovoljstvo dobrom suradnjom Južne Koreje i Hrvatske, kao i boravkom u Dubrovniku, istaknuvši prirodne ljepote i kulturne znamenitosti Grada.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana