DuList IN

DECEMBER TO REMEMBER Božićne zabave i dobro raspoloženje u One Suite Hotelu

DECEMBER TO REMEMBER Božićne zabave i dobro raspoloženje u One Suite Hotelu

Stiglo je najsvečanije, najblještavije, najraspjevanije, najfinije, najzabavnije vrijeme u godini kada se odlazak na posao lako pretvori u večeru ili izlazak s prijateljima i obitelji. Božićne zabave i kokteli u svečanom ruhu, slavljenička atmosfera i dobro raspoloženje očekuju vas One Suite Hotelu sve do kraja 2018. godine.

Subotom: Santa’s Lokal Club
20,00 do 23,59
Prvi u nizu zabavnih programa koji će se održavati svaku subotu do 31. prosinca pod nazivom Santa’s Lokal Club počinje već ovaj vikend, 1. prosinca u 20,00 sati svečanim paljenjem lampica uz piće dobrodošlice na kuću, prigodni live DJ set, prigodnu ponudu pića i tradicionalnih malih zalogaja, ali i uz pokoje iznenađenje tijekom večeri.
Santa’s Lokal Club biti će idealno mjesto za cjelovečernju zabavu ili odlično zagrijavanje za noćne ptice koje iza ponoći nastavljaju dalje.

Četvrtkom: Jingle&Mingle
17,00 do 23,59
Tradicionalni after work party četvrtkom Mix&Mingle odijeva svečano ruho i nastavlja s prigodnom ponudom idealnom za vrhunsku zabavu pred sam kraj tjedna. Vinyl Only Live Dj Set, gostovanja vrhunskih barmena koji će osmišljavati i pripremati koktele posebno za lagani party četvrtkom, samo su neke od aktivnosti koje najavljuju u One Suite Hotelu. Tijekom blagdana vrijedi samo jedno party pravilo: što više to bolje!

One Decoration Creation
16,00 do 20,00
U nedjelju 2. prosinca u 18,00 sati svečano će se obilježiti otvaranje One Decoration Creation – prigodnog pop up shop u sklopu One Suite Hotela.
Osim što ćete u One Decoration Creation shopu pronaći unikatne, umjetničke blagdanske ukrase od prirodnih materijala koje su maštovito osmislile i izradile kreativne ruke cvjetnog studija Cvijet by Kike, nećete moći odoljeti iskoristiti uređenje za svoju savršenu blagdansku kolekciju instagramskih fotografija.

#DecemberToRemember
#OneSuiteHotel

DECEMBER TO REMEMBER Božićne zabave i dobro raspoloženje u One Suite Hotelu

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist