Aktualno

Davorka Bečić nova glasnogovornica policije

Davorka Bečić nova glasnogovornica policije

S prvim danima lipnja Policijska uprava dubrovačko-neretvanska dobiva novu glasnogovornicu.

Riječ je o Davorki Bečić, policijskoj službenici koja je kako doznajemo cijeli svoj radni staž provela u policiji.
Naime, mjesto glasnogovornice PU dubrovačko-neretvanske već je duže vremena upražnjeno. Ranija glasnogovornica Marija Gjenero preraspoređena je unutar ‘kuće’ na novo radno mjesto, a njezinog posla s pozicije službenice za odnose s javnošću prihvatila se Andrijana Biskup.

Upravo zbog obima posla, kako su nam objasnili iz PU dubrovačko-neretvanske, odlučili su se i na potrebu popunjavanja mjesta glasnogovornice.

-Nakon provedenog internog natječaja u siječnju ove godine, Davorka Bečić je od 10. svibnja dobila rješenje glasnogovornice Policijske uprave dubrovačko-neretvanske – naveli su iz Policijske uprave.

Davorka Bečić je policijska službenica s dugogodišnjim radnim iskustvom u policiji, a po zanimanju je pravnica. U Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj zaposlena je već 33 godine, a do sada je obavljala čitav niz poslova u Odjelu upravnih poslova, potom Odjelu policije, Odjelu za granicu i naposljetku u Postaji pomorske policije Dubrovnik, gdje je bila na mjestu policijskog službenika za nezakonite migracije.

Andrijana Biskup i dalje ostaje na radnom mjestu policijske službenice za odnose s javnošću.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist