Aktualno

Davor Penić stari/novi predsjednik SDP-a

 
Davor Penić predsjednik je županijskog SDP-a. Sa  22 izborna mjesta, Penić je osvojio 401 glasa, dok je Tatjanu Šimac Bonačić dobila 388 glasa.

Od ukupno 1188 birača, glasovalo je 799 osoba, ukupno je bilo važećih 789 listića, a nevažećih 10.  

-Hvala svima koji su glasovali za mene i za moju kolegicu Tatjanu. Prvi krug je bio malo opterećen nekim temama koji nisu za SDP, ali ovaj drugi krug je bio korektan bez ikavih skrupula, sve je bila jedna fair utamica – rekao je Davor Penić.
 
-Zadovoljna sam rezultatom, naravno da sam htjela pobijediti, i falilo mi je svega 13 glasova. Hvala svim članicama i članovima koji su mi dali povjerenje, posebno što su ljudi oko Dubrovnika i Mljeta me prepoznali, a naravno ponosna sam i na svoju dubrovačku organizaciju – naglasila je Tatjana Šimac Boačić.
 
 
Kao prvi potez najavio je raspuštaje onih orgaizacija koje nisu provele stranačke izbore odnosno konvenciju.
-Riječ je o 3 organizacije koje treba raspustiti. Konsolidirali smo financijski stranku, administrativno smo je uredli, a slijedeći zadaća je usvajanje kriterija za unutarstranačko napredvanje. Kriteriji su rad i rezultati rada – dodao je Penić.
 
 
 

Pročitajte još

‘McLarenom’ po autocesti jurcao 216 kilometara na sat

Dulist

Kakvo nam se vrijeme sprema idući tjedan?

Dulist

Tko je prošetao Stradunom za žene u nerazvijenim zemljama?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija