Zanimljivosti

Darovi najboljim velolučkim učenicima

Darovi najboljim velolučkim učenicima

U sklopu proslave Dana Vele Luke 19. ožujka i blagdana sv. Josipa, općinski načelnik Boris Žuvela priredio je u Općinskoj vijećnici prijem za učenike i ekipe učenika iz velolučke Osnovne i Srednje škole.

Oni su u prošloj godini na županijskim i državnim natjecanjima iz prirodnih, društvenih i tehničkih znanosti te informatike i vjeronauka postigli odlične rezultate.

Nagrađeni osnovnoškolci su Vita Oreb, Ana Marija Padovan, Nikolina Žuvela i Domenik Dragojević (mentorica Ana Bešlić). Također i Ivan Franulović (mentorica  Jonna Mikulandra) te Eugen Jobst i Marko Mušić (mentor Zdenko Miletić).

Nagrađeni srednjoškolci su Dunja Knežević (mentorica Gordana Krstulović), Hrvoje Žuvela (mentor  Danijela Lovričević) i Jasna  Todić (mentor Mery Cetinić).
 
Također su nagrađeni natjecateljska ekipa učenika Srednje škole u sastavu Ana Šeparović, Ivana Simoni, Ivana Žuvela i Petra Jobst (mentor Slavica Bošković), kao i natjecateljska ekipa Srednje škole u sastavu Ivana Žuvela, Tea Golić i Natali Razlog (mentor Teo Petković), inače sada sve tri  studentice na fakultetima. Nagradu je dobila i natjecateljska ekipa Srednje škole u sastavu Adriana Pecotić i Ana Franić (mentorica Tomislava Stipković), također danas studentice.
 
Načelnik Boris Žuvela i predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Žuvela zahvalili su učenicima i posebno mentorima na promidžbi škole  i Vele Luke, a učenicima su poželili mnogo uspjeha u daljnjem školovanju.
 
Potom su svakom učeniku uručili općinske pohvalnice  i prigodne darove.

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist