Natrag
16.2.2019 20:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

Darovi najboljim velolučkim učenicima

15.3.2013 @ 19:56 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

U sklopu proslave Dana Vele Luke 19. ožujka i blagdana sv. Josipa, općinski načelnik Boris Žuvela priredio je u Općinskoj vijećnici prijem za učenike i ekipe učenika iz velolučke Osnovne i Srednje škole.

Oni su u prošloj godini na županijskim i državnim natjecanjima iz prirodnih, društvenih i tehničkih znanosti te informatike i vjeronauka postigli odlične rezultate.

Nagrađeni osnovnoškolci su Vita Oreb, Ana Marija Padovan, Nikolina Žuvela i Domenik Dragojević (mentorica Ana Bešlić). Također i Ivan Franulović (mentorica  Jonna Mikulandra) te Eugen Jobst i Marko Mušić (mentor Zdenko Miletić).

Nagrađeni srednjoškolci su Dunja Knežević (mentorica Gordana Krstulović), Hrvoje Žuvela (mentor  Danijela Lovričević) i Jasna  Todić (mentor Mery Cetinić).
 
Također su nagrađeni natjecateljska ekipa učenika Srednje škole u sastavu Ana Šeparović, Ivana Simoni, Ivana Žuvela i Petra Jobst (mentor Slavica Bošković), kao i natjecateljska ekipa Srednje škole u sastavu Ivana Žuvela, Tea Golić i Natali Razlog (mentor Teo Petković), inače sada sve tri  studentice na fakultetima. Nagradu je dobila i natjecateljska ekipa Srednje škole u sastavu Adriana Pecotić i Ana Franić (mentorica Tomislava Stipković), također danas studentice.
 
Načelnik Boris Žuvela i predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Žuvela zahvalili su učenicima i posebno mentorima na promidžbi škole  i Vele Luke, a učenicima su poželili mnogo uspjeha u daljnjem školovanju.
 
Potom su svakom učeniku uručili općinske pohvalnice  i prigodne darove.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana