Zanimljivosti

Darovi najboljim velolučkim učenicima

U sklopu proslave Dana Vele Luke 19. ožujka i blagdana sv. Josipa, općinski načelnik Boris Žuvela priredio je u Općinskoj vijećnici prijem za učenike i ekipe učenika iz velolučke Osnovne i Srednje škole.

Oni su u prošloj godini na županijskim i državnim natjecanjima iz prirodnih, društvenih i tehničkih znanosti te informatike i vjeronauka postigli odlične rezultate.

Nagrađeni osnovnoškolci su Vita Oreb, Ana Marija Padovan, Nikolina Žuvela i Domenik Dragojević (mentorica Ana Bešlić). Također i Ivan Franulović (mentorica  Jonna Mikulandra) te Eugen Jobst i Marko Mušić (mentor Zdenko Miletić).

Nagrađeni srednjoškolci su Dunja Knežević (mentorica Gordana Krstulović), Hrvoje Žuvela (mentor  Danijela Lovričević) i Jasna  Todić (mentor Mery Cetinić).
 
Također su nagrađeni natjecateljska ekipa učenika Srednje škole u sastavu Ana Šeparović, Ivana Simoni, Ivana Žuvela i Petra Jobst (mentor Slavica Bošković), kao i natjecateljska ekipa Srednje škole u sastavu Ivana Žuvela, Tea Golić i Natali Razlog (mentor Teo Petković), inače sada sve tri  studentice na fakultetima. Nagradu je dobila i natjecateljska ekipa Srednje škole u sastavu Adriana Pecotić i Ana Franić (mentorica Tomislava Stipković), također danas studentice.
 
Načelnik Boris Žuvela i predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Žuvela zahvalili su učenicima i posebno mentorima na promidžbi škole  i Vele Luke, a učenicima su poželili mnogo uspjeha u daljnjem školovanju.
 
Potom su svakom učeniku uručili općinske pohvalnice  i prigodne darove.

Pročitajte još

ZANIMLJIVA ‘CRTICA’ Prvi hrvatski automobilni klub i izlet do Gruža

Dulist

VELIKAN HRVATSKOG GLUMIŠTA Gospar Miše Martinović slavi 94. rođendan!

Dulist

Buduće mame, imate pitanja ili sumnje? Posjetite radionicu ‘Porod bez straha’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija