Aktualno

DARKFIELD ANALIZA U DUBROVNIKU Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

DARKFIELD ANALIZA U DUBROVNIKU Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

Osječki tim koji u Dubrovnik dolazi već gotovo dvije godine, ponovno vam je na raspolaganju ovaj vikend 29. i 30. rujna 2018.

Darkfield analiza način je kojim se upalni procesi i bolesti u nastajanju mogu uvidjeti i do nekoliko mjeseci prije pojave prvih znakova oboljenja, a u mnogim slučajevima bolest je moguće i liječiti prije nego uopće dođe do pojave prvih simptoma, što ovu metodu čini iznimno važnom preventivnom metodom za zdrav život. Riječ je o individualiziranom postupku dobivanja šire slike o zdravlju, a osim u preventivne, koristi se u lječidbene svrhe kao nadopuna klasičnoj medicini.

Darkfield analiza otkriva stanje crvenih i bijelih krvnih stanica te krvnih pločica, prisutnost bakterija, gljivica i parazita, neprobavljene masnoće i proteine, nedostatak vitamina, nedostatak kisika, prisutnost kristala mokraćne kiseline koji dovode do gihta, lošu cirkulaciju, hormonalni disbalans… Također se jasno vide posljedice izloženosti stresu te uzroci slabog imuniteta što je naročito dosta značajno kod djece.

Postupak je jednostavan i bezbolan. Za razliku od klasičnog vađenja krvi, kod Darkfield analize živa kap krvi izvađena iz prsta promatra se pod mikroskopom, bez bojanja i fiksiranja, a za cijelo vrijeme ‘promatranja’ doktorica vam objašnjava što vaša krv govori o vama. Analiza i savjetovanje obično traju oko pola sata, a 4 do 5 sati prije analize savjetuje se biti samo na vodi.

Doktorica kod koje od 2016. godine možete napraviti Darkfield analizu i dobiti savjetovanje u Dubrovniku zove se Albina Dumić, završila je klasičnu medicinu, a već gotovo 20 godina certificirana je za obavljanje Darkfield analize u Hrvatskoj. Danas radi u privatnoj ordinaciji obiteljske medicine te je viši asistent u području biomedicine i zdravstva pri Katedri za javno zdravstvo i obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Osijeku. Vrlo je pristupačna osoba te izuzetan dijagnostičar pa ne čudi da je već nekoliko godina za redom izabrana za Naj doktora od strane svojih pacijenata.

Osvojite besplatnu Darkfield analizu žive kapi krvi. Sve što trebate napraviti je javiti se na e-mail nagradna@dulist.hr s osobnim podacima.

Analize će se vršiti u subotu 29. i u nedjelju 30. rujna 2018. Savjeti, nalaz i preporuke su uključeni u cijenu koja iznosi 350 kuna, a termin je potrebno rezervirati na broj mobitela 098/618-917.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist