Aktualno

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

DARKFIELD ANALIZA Osvojite besplatni pregled žive kapi krvi!

Doktorica Albina Dumić, koja u Dubrovnik dolazi već dvije godine raditi Darkfield analize, a ima već gotovo 20 godina iskustva na tom polju, ponovno vam je na usluzi ovaj vikend 23. i 24. veljače 2019.

Darkfield analiza pokazuje kvalitativno stanje vaše krvi i tako otkriva stanja organizma koje bi inače trebalo istraživati različitim klasičnim pretragama. Tako se jasno vidi prisutnost bakterija, gljivica i parazita, neprobavljene masnoće i proteini, nedostatak vitamina, manjak željeza, nedostatak kisika, prisutnost kristala mokraćne kiseline, hormonalni disbalans, itd. Također se vide posljedice izloženosti stresu te uzroci slabog imuniteta, što je jako značajno kod djece.

Postupak je jednostavan i bezbolan. Za razliku od klasičnog vađenja krvi, kod Darkfield analize kap krvi izvađena iz prsta promatra se pod mikroskopom, a za cijelo vrijeme ‘promatranja’ (15-tak minuta dok je krv živa), doktorica vam objašnjava što vaša krv govori o vama. Analiza i savjetovanje obično traju oko pola sata, a prije analize je najbolje biti barem 4-5 sati samo na vodi.

Darkfield analiza način je kojim se upalni procesi i bolesti u nastajanju mogu uvidjeti i do nekoliko mjeseci prije pojave prvih znakova oboljenja, a u mnogim slučajevima bolest je moguće i liječiti prije nego uopće dođe do pojave prvih simptoma, što ovu metodu čini iznimno važnom preventivnom metodom za zdrav i uspješan život. Osim u preventivne, koristi se i u lječidbene svrhe kao nadopuna klasičnoj medicini.

Doktorica kod koje Dubrovčani imaju priliku raditi Darkfield analizu zove se Albina Dumić, završila je klasičnu medicinu, a već je 20 godina certificirana za obavljanje Darkfield analize u Hrvatskoj. Danas radi u privatnoj ordinaciji obiteljske medicine te je viši asistent u području biomedicine i zdravstva pri Katedri za javno zdravstvo i obiteljsku medicinu Medicinskog fakulteta u Osijeku. Vrlo je pristupačna osoba te izuzetan dijagnostičar pa ne čudi da je već četiri godine za redom izabrana za “Najdoktora” od strane svojih pacijenata.

Osvojite besplatnu Darkfield analizu žive kapi krvi. Sve što trebate napraviti je javiti se na e-mail nagradna@dulist.hr s osobnim podacima. Najbrži čitatelj/čitateljica dobit će Darkfield analizu besplatno. 

Analize će se vršiti u subotu 23. i u nedjelju 24. veljače 2019. Savjeti, nalaz i preporuke su uključeni u cijenu koja iznosi 350 kuna, a termin je potrebno rezervirati na broj mobitela 098/618-917 ili putem Facebook stranice.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist